.

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

U sklopu Pokreta krunice za obraćenje i mir, u prostorijama župe Uzvišenje Sv. Križa u Sigetu (Novi Zagreb), djeluju molitvene zajednice Maranatha i Magnificat, te glazbene skupine Betlehem i Magnificat. Duhovnik molitvenim zajednicama jest fra Smiljan Dragan Kožul. Više informacija o zajednicama možete dobiti tako da izravno kontaktirate Pokret krunice za obraćenje i mir (kontakt podaci).

Svakog posljednjeg utorka u mjesecu obje zajednice zajedno organiziraju tzv. molitveni susret posljednje srijede u mjesecu na kojem se mole molitve za ozdravljenje i oslobođenje i slavi sv. Misa za pokojne.

 

Zajednica Maranatha (Dođi Gospodine) je karizmatska molitvena zajednica koja se sastaje srijedom u 19:30. Zajednica broji 150-ak članova; voditelj je Marijan Palfi. Na susretima se slavi Gospodina, moli za ozdravljenje, naučavaju kršćanske teme, čita Sveto pismo itd. Tijekom godine, pored molitvenih okupljanja, organiziraju i hodočašća na razna hodočasnička mjesta (npr., u Međugorje), te održavaju duhovne obnove za same članove. Iz molitvene zajednice Maranatha se razvila glazbena skupina Betlehem, koja glazbeno prati, uz glazbenu skupinu Magnificat, sva događanja Pokreta krunice za obraćenje i mir (sv.mise, seminare itd.). Voditelj glazbene skupine Betlehem je Mario Škorić.

Svake srijede u 8.00 je susret članova, onih koji su u potrebi i žele molitvom pomoći sebi i ljudima oko sebe odnosno žele postati članovi.

Više informacija : Pokret krunice

Zajednica Magnificat (Veliča) je  karizmatsko - marijanska molitvena zajednica koja se sastaje petkom u 19:30. Zajednica broji 100-ak članova; voditelj je Davor Mikšec. Također, kao i zajednica Maranatha, organiziraju hodočašća, te duhovne obnove. U sklopu zajednice djeluje i istoimena glazbena skupina - Magnificat.

Svake petka u 8.00 je susret članova, onih koji su u potrebi i žele molitvom pomoći sebi i ljudima oko sebe odnosno žele postati članovi.

Više informacija : Pokret krunice

 

Nalazite se ovdje: Home dom Susreti susreti-hr Pokret krunice

Udruga Vjera i svjetlo

Udruga osoba ranjenih različitim stupnjem mentalnog hendikepa.Više.

Zajednica dobri pastir

Molitvena grupa Zajednice dobri pastir. Pročitaj više...