.

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

O DRAGOCJENA ISUSOVA KRVI

O dragocjena Isusova Krvi, ti si bila prolivena da cijelom čovječanstvu pokažeš svoje milosrđe! Mi smo sada jako blizu tebi. Izlij se na nas u svome neizmjernom obilju! Evo naše glave, naših ruku, naše volje, pameti, sjećanja, misli, želja i nagnuća, naših aktivnosti, naše vanjske i unutarnje osjećajnosti! Operi nas od svega onoga što je prljavo; izbriši naše mrlje, ozdravi ono što je u nama bolesno; obrati nas i preobrazi svojom snagom, da mognemo ostati sjedinjeni s tobom. O neizmjerna čistoćo, očisti nas, ukrasi nas, nahrani nas, blagoslovi i spasi nas! Amen.

SVETOM DUHU

Duše Sveti, dahni u mene -
da, što je sveto, mislim.

Duše Sveti, potakni me -
da, što je sveto, činim.

Duše Sveti, privuci me -
da, što je sveto, ljubim.

Duše Sveti, ojačaj me -
da, što je sveto, štitim.

Duše Sveti, zaštiti me -
da, što je sveto, nikada ne izgubim.
Amen.

Molitva za otkriće i razvoj vlastitog poziva

Oče nebeski, Ti imaš sa mnom određeni plan, u Crkvi i među ljudima. Uvijek je pred Tvojim očima djelo za koje si me stvorio, posao koji mogu samo ja obaviti, i nitko drugi. Ako ne prihvatim ovaj zadatak, nitko ga drugi neće izvršiti. Zato se moram založiti da ga izvršim. Daj da upoznam Tvoju volju, i slijedit ću Te, pa makar ne znam kakav bio taj zadatak. Znam da s Tobom mogu sve - Ti si moja snaga i moja postojanost!

Gospodine, Bože naš, stojimo pred Tobom kao obitelj, kao obitelj zajednica povezanih po snazii Tvoje ljubavi.

Zahvaljujemo Ti što si naše zajednice po svojoj mudrosti i providnosti pozvao da Ti služe.

Ti si izvor svega što imamo, što jesmo i onoga što se nadamo postati. Bez Tebe ne možemo ništa učiniti. Izlij svoju milost u naša srca da se naša čežnja za Tobom neprestano obnavlja.

Po svojemu nas Duhu učini bogatima svojim darovima da svijetu možemo posredovati Tvoju prisutnost po poučavanju, propovijedanju, službi ozdravljanja i iscjeljenja te djelima koja doprinose pomirenju.

Oće, Ti si vječan u svojoj vjernosti! U svojemu nam milosrđu pomozi da i mi Tebi budemo vjerni; da budemo vjerni darovima koje nam daješ, pozivima koje nam upučuješ, zajednicama i crkvama kojima pripadamo. Učini da budemo jedno u umu,srcu i ljubavi da i drugi po našemu jedinstvu mogu upoznati da si Ti pravi Bog.

Daj nam mudrost i postojanost da ustrajemo u ovoj trci sve dok zaručnica Tvojega Sina ne bude svakom ljepotom urešena za svadbenu gozbu Jaganjčevu na kojoj ćemo se kroz vječnost u nebu radovati s Tobom.

Amen!

Nalazite se ovdje: Home Bogu

Udruga Vjera i svjetlo

Udruga osoba ranjenih različitim stupnjem mentalnog hendikepa.Više.

Zajednica dobri pastir

Molitvena grupa Zajednice dobri pastir. Pročitaj više...