.

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Susret +EMZ-a 2011 u Poljskoj

Susret 2011. je održan na planini Svete Ane na jugu Poljske, blizu Gliwica. To je jedno od najljepših lokacija na kojima smo se dosada imali prilike susretati.

 

Ove godine je nagasak bio na našoj ulozi  po kojoj naše zajednice trebaju biti „sol“ i „svjetlo“ svijeta . Dva govornika bili su Jeff Fountain i otac Jan Buc. Jeff Fountain(Nizozemska) bivši je europski direktor organizacije Mladi za Misije (Youth With the Mission) i poznati govornik. On je predočio što to znači biti „donositelji nade“ svijetu. Otac Jan Buc (Slovačka) govorio je o evanđeoskom pozivu naših zajednica.

Tijekom prošla dva susreta +EMZ-a razmišljali smo o pozivu našim zajednicama da budemo mjesta na kojima će se osjećati Božja prisutnost. Johannes Hartl nam je govorio 2009-e kako možemo postati prebivališta Božje prisutnosti. Prošle su godine Rick i Becky Olmstead naglašavali što za nas znači biti Božjim narodom, od Boga zajedno povezani za Njegove svrhe.

Mjesto susreta je isprepleteno brojnim kapelicama,crkvama i samostanima. Posjetitelji imaju priliku za brojne šetenje,molitve imeditacije. Staza za molitve je pokrivena sa preko 20 kapelica.

 

 

ENC je Ekumenska zajednica koja pokušava obuhvatiti i organizirati sve molitvene zajednice na području Europe. Više o organizaciji ENC možete naći na službenim stranicama European Network of Communities

Susret i put u Poljsku ispred R.Hrvatske je organizirala udruga Dobri pastir. Neka Vas sveti Bog blagoslovi , čuva i vodi.

Za one koji su bili na susretu slike sa susreta - link je ovdje


Nalazite se ovdje: Home Događanja Arhiva događanja - susreti ENC - Poljska 2011

Udruga Vjera i svjetlo

Udruga osoba ranjenih različitim stupnjem mentalnog hendikepa.Više.

Zajednica dobri pastir

Molitvena grupa Zajednice dobri pastir. Pročitaj više...