.

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Rijeć Gospodnja dobivena preko g. Hartla na otvaranje Doma molitve 07.05.2011. g  i ponovljena ista na nedjelju 6.05.2012 g.

 

2. Ljetopisa 7,15

Oči moje bit će sad otvorene i uši moje pripazit će na molitvu na tom mjestu.

2. Ljetopisa 7,16

Izabrao sam eto taj hram i posvetio ga. Zato će ime moje tu uvijek prebivati i oči moje i srce moje tu će vazda boraviti

Opširnije:Rijeć Gospodnja na otvaranju Doma molitve

KAKO  POSTATI  ČLAN  - DOMA MOLITVE?

Svi molitelji, sviraći su dobro došli. Svi mogu doći u bilo koje vrijeme prema Raspored susreta. Osobe koje su predane molitvi dobivaju svoj redoslijed i znaju kada treba doći i vode brigu da ne prekinu molitveni lanac.

 

 

RASPORED SUSRETA 'DOMA MOLITVE'

ostali termini po   dogovoru


Opširnije:Raspored susreta u Domu molitve

Dom molitve je u srcu svake osobe. Pozivamo Vas da obagatite svijet molitvama, zagovorima.

Dom molitve je zamisao ideja, prema biblijskim navodima , mjesta gdje će se danonoćno moliti i slaviti Boga. Naglasak je na slavljenju Boga. Ideja nije nova na Googli mapi

možete naći veliku većinu prijavljenih mjesta gdje se slavi Bog ili pokušava u određenim dijelovima dana -svaki dan biti prisutan pjevanjem,sviranjem zagovaranjem.Jedna od meni najbogatijih i najbolje oraganiziranih stranica je International House of Prayer Kansas City

Možete uvijek doći među nas rado ćemo progovoriti o sebi  i svaki za sebe reći kako je ta ideja zaživjela u njegovom srcu.Na sreću svaka osoba drugaćije doživljava i očekuje,vidi Dom molitve.Zbog toga je dinamičnije i bilže Bogu. Rado ćemo progovoriti o problemima i radostima doma molitve.

 

Ova stranica nastaje kao znak zahvalnosti Bogu što nam pomaže i vodi nas. Želja je promovirati i usmjeravati ljude koji traže Boga, traže svoje mjesto u ovom svijetu kako ih vidi Bog, traže ono što je Bog u njih i samo njih posijao da nađu. To je put na koji se mora odvažiti osoba sama i drugi za nju to ne može.

Ovo je stranica koja nastaje kao poduhvat nas podupiratelja začetnika ideje i molitelja Doma molitve koji žele na ovaj naćin dati svoj doprinos u stvaranju mreže domova molitve po cijeloj Hrvatskoj i svijetu.

Bez obzira na zanos, entuzijazam  molitvenih skupova , nikada ne trebaju zaboraviti i zanemariti da smo Boga prvi put primili i upoznali u svojoj župi . Ne treba zaboraviti da upravo u župama trebamo svjedočiti mladima svoje svjedočanstvo.

 

Opširnije:O domu molitve

07.05.2011 | 19:05 | IKA V - 131689/5

Slavonski Brod: Otvoren Dom molitve

Slavonski Brod, u subotu  07.05.2011 otvoren je Dom molitve u ulici P.Krešimira IV  36. Dom molitve je otvoren sa nakanom  da svim ljudima napose mladima omogući da u večernjim satima kada su crkve zatvorene svoje vrijeme, umjesto u bučnim kafićima provedu u miru, u molitvi i druženju. Kuća se nalazi u centru grada u ulici Petra Krešimira br. 36.

 

Opširnije:Otvaranje Doma molitve

Nalazite se ovdje: Home Naslovnica Dom molitve SB

Udruga Vjera i svjetlo

Udruga osoba ranjenih različitim stupnjem mentalnog hendikepa.Više.

Zajednica dobri pastir

Molitvena grupa Zajednice dobri pastir. Pročitaj više...