.

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Ova stranica nastaje kao znak zahvalnosti Bogu što nam pomaže i vodi nas. Želja je promovirati i usmjeravati ljude koji traže Boga, traže svoje mjesto u ovom svijetu kako ih vidi Bog, traže ono što je Bog u njih i samo njih posijao da nađu. To je put na koji se mora odvažiti osoba sama i drugi za nju to ne može.

Ovo je stranica koja nastaje kao poduhvat nas podupiratelja začetnika ideje i molitelja Doma molitve koji žele na ovaj naćin dati svoj doprinos u stvaranju mreže domova molitve po cijeloj Hrvatskoj i svijetu.

Djelovanje usmjeravamo na :

- upoznavanje rijeći Božje - razmatranje, življenje, razmišljanje, korištenje u svakodnevnom životu

- molitva u tišini - prepuštanje Bogu

- izrada Web stranice

Opširnije:O domu molitve

Mnogi se pitaju ćemu ova stranica - čemu Dom molitve. Svakoj osobi je stavljeno nešto na srce. Nešto što želi napraviti , nekome pomoći - svako to radi na svoj osobiti naćin. Svaćiji život je formiran - obojan - Božjim vodstvom i spremnošću da se Bogu preda a da ne misli na sebe i svoje želje kako bi mi nešto napravili.

Znaći istovremeno imamo nešto na srcu ali i to što imamo na srcu trebamo predati Božjem vodstvu da nas vodi i na najbolji naćin ostvari za nas i one koje je će Bog dovesti pred nas - blagoslov.

Neki koji me znaju znaju kroz  što prolazim i što želim a neki znaju što sam prošao. Prije toga želio bih postaviti neke postavke života koje su me vodile do sada i sada me vode.

Sve što nam je Bog dao dao nam je na naš zahtjev i u 100% tonom iznosu je poštovao našu slobodnu volju. Budimo mu zahvalni. To što nešto zovemo križem, nešto blagoslovom, nešto prokletstvom to je samo naše viđenje stvarnosti. Nešto prihvaćamo sa zahvalnošću , nešto bi rado da nismo nikada dobili a nešto odbacujemo i nikako se ne možemo pomiriti što smo to zaslužili,dobili - i na kraju negdje duboko u nama je posađena svađa sa Bogom da to ipak nije pravedno.I čudimo se kako ne dobivamo blagoslov od osobe koju osuđujemo.

Ovdje bi istakao jednu rečenicu.! Potpunu slobodu uživate za sve ono što niste izrekli - ono što ste izrekli Vas veže!.

1. Svaki križ, problem smo dobili na vlastitu izgradnju i što je veći križ,problem zadatak i što nam se više čini da je nemoguće to učiniti - što veći broj ljudi kaže da je to nemoguće to je Blagoslov veći - ali na kraju na cilju kada je zadatak obavljen.

Opširnije:O-nama-

Nalazite se ovdje: Home Naslovnica O nama

Udruga Vjera i svjetlo

Udruga osoba ranjenih različitim stupnjem mentalnog hendikepa.Više.

Zajednica dobri pastir

Molitvena grupa Zajednice dobri pastir. Pročitaj više...