.

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Ponašanje homoseksualnih parova - rezultati znanstvenih istraživanja

tekst preuzet sa stranice www.zdravstveniodgoj.com

15.05.2013 22:30

Ako homoseksualci i lezbijke doista žele istu vrstu angažmana kao što je brak, onda bi se od njih očekivalo da češće koriste mogućnost sklapanja građanskih unija ili registriranog partnerstva, koje im daje zakonsko priznanje kao i legalna prava slična onima u braku. Međutim, u ovom istraživanju može se vidjeti da iznenađujuće mali broj homoseksualaca i lezbijki biraju takav oblik legalno priznate veze tamo gdje je to moguće, što pokazuje da ti parovi uopće ne dijele isti pogled na zajednički život kao što ga imaju bračni parovi.

U ovom odličnom članku možete vidjeti da homoseksualne i heteroseksualne zajednice nemaju gotovo ništa zajedničko. uprkos silnom naporu LGBT lobija da to tako prikaže.

 

Opširnije:Ponašanje homoseksulanih partnera - rezultat znanstvenih istraživanja

Velikani biblijski pali su tamo gdje nisu bdijeli. Mojsije, David  ..... i na početku Adam - (neću reći nitko) ali većina  nije prošala bez posljedica kada je posumnjala u Boga u ono što je Bog rekao.

Da li mi bdijemo nad svojim rodom. Da li mi bdijemo nad onim što nam je Bog darovao. Da li vjerujemo da će mo mi se izvući ako budemo naukovali drugačije od Božjeg zakona.

Puna je Biblija pouka o osobama koje nisu poslušale Božje zakone-rijeći-pravila. Te pouke počinju od prvi strana Biblije.

Tko želi da mu djeca budu odgajana da uće - normalno je da dva mušakrca budu zajedno - normalno je da dvije žene budu zajedno - sve je normalno. Sve što čovijek pomisli da bi mogao - normalno je. No to što proglasimo da je normalno Bog nam obilato da. Jer to treba obilato u Hrvatskoj. Jel to treba mojoj obitelji. Mojoj ne treba .

 

Opširnije:Mnogi su pali i svoja područja života izgubili jer nisu bdijeli

Spolni odgoj

preuzeto sa www.bitno.net

Osim različitih medijskih izvještaja o rekordnoj turističkoj godini, ovih dana smo mogli čitati i o zdravstvenom odgoju koji se uvodi u škole. Nakon što su godinama razne udruge pokušavale uvesti spolni odgoj, izgleda da su postigle prve rezultate

Odgoj

Puno toga nije poznato o formatu i cilju uvođenja odgoja, ali spominje se iskorjenjivanje neželjenih trudnoća i sprječavanje spolnih bolesti – među ostalim ciljevima. Oba ta cilja su sama po sebi poželjna (baš kao što bi mogli tvrditi da je sreća svih ljudi poželjan cilj), ali očito je kako se radi o teško dostižnom odnosno nemogućem cilju – a u pravilu, cijena koju moramo platiti da bi postigli različite nemoguće ciljeve naše vlade nije zanemariva. Općenito, za svaki nemogući cilj potrebno je shvatiti da; (I) ga nije moguće ostvariti, (II) pokušaji da ga ostvarimo su gubitak dragocjenih resursa, (III) ne smijemo zanemariti razorne troškove i socijalne opasnosti koje prate pokušaje da postignemo takve ciljeve.

 

Opširnije:Spolni odgoj www.bitno.net

Poštovani podupiratelji udruge Glas roditelja za djecu!

JA IMAM MAMU I TATU --- HVALA !

· Danas, 16. svibnja građanska inicijativa "U ime obitelji" izvijestila je kako je u prva četiri dana prikupljeno 215.000 potpisa građana koji podržavaju zahtjev za raspisivanjem referenduma kojim bi se u Ustavu definirao brak kao kao zajednica muškarca i žene. Također, iznijeli su rezultate ankete upućene svim političkim strankama da se izjasne što misle o spomenutom zahtjevu. Upozorili su i na incidente i napade na volontere na pojedinim potpisnim mjestima. Prikupljanje potpisa traje od 12. do 26. svibnja. Priopćenje pročitajte na stranicama inicijative ovdje.

Opširnije:Glas roditelja za djecu 16.05.2013

Djeca odgojena u homoseksualnim zajednicama zakinuta na svim područjima

tekst preuzet sa www.zdravstveniodgoj.com

16.05.2013 21:00

Svojim proučavanjem djece koju su odgojili homoseksualni roditelji, sociolog Mark Regnerus sa sveučilišta Texas i Austin srušio je konvencionalno akademsko stajalište koje tvrdi da takva djeca nisu ni na koji način zakinuta u odnosu na djecu koju su odgojili njihovi vjenčani majka i otac. Istraživanje je objavljeno u časopisu Social Science Research. To je najpodrobnije, najrigoroznije i metodološki najpreciznije proučavanje ikad provedeno na tu temu. Otkrilo je brojne i značajne razlike između tih skupina i zaključilo da su djeca homoseksualnih roditelja u skoro svakoj kategoriji ubilježena kao „sub-optimalna“ (Regnerusova kovanica).

 

Najnovije istraživanje o homoseksualnim roditeljima zaključuje: Djeca homoseksualnih roditelja na svim područjima stoje lošije

Mark Regnerus, “How different are the adult children of parents who have same-sex relationships? Findings from the New Family Structures Study”, Social Science Research Vol 41, Issue 4 (July 2012), pp. 752-770: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0049089X12000610

 

Rasprava o homoseksualnim roditeljima

Opširnije:Djeca odgojena u homoseksulanim zajednicama - zakinuta

Bdijte nad svim područjima svog života! Pazite što propagirate i govorite!

Što to znaći. Otac i majka su stupovi obitelji. Cilj su im djeca. Što se desi kada majka i otac kažu:

Ovaj svijet kuda ide  - pokvariti će sve dobro!

Onaj lokal pokvartiti će moju obitelj!

Ovaj spolni odgoj uništiće djecu!

Ova država pokvariti će našu djecu!

Ovi politićari će nas uništiti!

 

Ne! Ne! Ne!

Idi kući biti će po tvojoj vjeri (kako si rekao)  ...  Isus je to rekao i za svaki oblik vaše vjere. I kada vjerujete da će te ozdraviti  i kada vjerujete da će te biti Vi i Vaši uništeni!

Bog je dao djecu i obitelj i Vas roditelje da štitite obitelj - ali vjerom .

Pogledajte što je rekao g. Ante Gotovina o cilju i Vašoj obitelji!

 

 

 

 

 

Opširnije:Bdijte nad svim područjima svog života!

Nalazite se ovdje: Home Događanja Tisak Vijesti Zdravstveni odgoj

Udruga Vjera i svjetlo

Udruga osoba ranjenih različitim stupnjem mentalnog hendikepa.Više.

Zajednica dobri pastir

Molitvena grupa Zajednice dobri pastir. Pročitaj više...