.

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Poštovani podupiratelji udruge Glas roditelja za djecu!

JA IMAM MAMU I TATU --- HVALA !

· Danas, 16. svibnja građanska inicijativa "U ime obitelji" izvijestila je kako je u prva četiri dana prikupljeno 215.000 potpisa građana koji podržavaju zahtjev za raspisivanjem referenduma kojim bi se u Ustavu definirao brak kao kao zajednica muškarca i žene. Također, iznijeli su rezultate ankete upućene svim političkim strankama da se izjasne što misle o spomenutom zahtjevu. Upozorili su i na incidente i napade na volontere na pojedinim potpisnim mjestima. Prikupljanje potpisa traje od 12. do 26. svibnja. Priopćenje pročitajte na stranicama inicijative ovdje.

· Zahvaljujemo svima koji ste se uključili u akciju kao koordinatori i volonteri na mnogobrojnim lokacijama u cijeloj Hrvatskoj (preko 2000 lokacija). Još uvijek ima premalo volontera za štandove, npr. samo u Zagrebu nedostaje nekoliko stotina. Zato vas molimo da se, ako još niste, javite i uključite u prikupljanje potpisa kroz tjedan na trgovima, a nedjeljom ispred crkava u svojim župama. U manjim mjestima i u župama možete se javiti direktno na štand, a za lokacije u većim gradovima prijavite se preko stranice inicijative ovdje. Ovaj vikend će biti udarno – odvojite vrijeme za ovu izuzetno važnu akciju!

 

· Jučer, 15. svibnja udruga Glas roditelja za djecu – GROZD uputila je medijima priopćenje vezano uz najavu ministra Jovanovića o uvođenju novih udžbenika. Slično kao i kod zdravstvenog odgoja ministar se ne obazire na stručnjake, nastavnike, roditelje i same učenike, već u svojem djelovanju pogoduje nečijim interesima, te pripadnicima homoseksualnih udruga koji postojeće udžbenike smatraju "homofobnima". Priopćenje u cijelosti pročitajte ovdje.

 

Nalazite se ovdje: Home Događanja Tisak Vijesti Zdravstveni odgoj Glas roditelja za djecu 16.05.2013

Udruga Vjera i svjetlo

Udruga osoba ranjenih različitim stupnjem mentalnog hendikepa.Više.

Zajednica dobri pastir

Molitvena grupa Zajednice dobri pastir. Pročitaj više...